20.5.2012

Suomelle, Christalle ja Jessicalle kultaa ja kunniaa

-
Olipahan jännä viikonloppu! Ja mikä saldo tokon MM-kisoista: kaikille joukkuelaisille ykkönen, Suomelle joukkuekultaa, Christalle ja Kaaokselle MM-kultaa ja Jessicalle ja Macille MM-hopeaa! Uskomattoman hienoa. Sipoon tytöt ovat päässeet aikas pitkälle:)) WOW! Ja hienosti meni muillakin, oli oikea Dream Team - saa JoJo Maarit olla ylpeä! Tuli tippa linssiin palkintojenjaossa. Tulokset tässä: http://obedience2012.jimdo.com/results-final/

On me ehditty muutakin kuin tuijottaa LiveStreamia. Flunssa ja tulehdukset alkavat helpottaa, joten MM-kisojen innoittamana käytiin eilen lauantaina ja tänään sunnuntaina Patarilla:) Molemmilla kerroilla olivat myös kehänauhat paikallaan ja saatiin kunnon SM-treenit. Patari oli huippukunnossa, nurmi leikattuna jne. 


Molemmilla koirilla on ollut ongelmia, jos ovat olleet yhtä aikaa kehässä. Molemmille oli vaikeaa tehdä esim tunnari kunnolla, jos toinen teki vaikka ruutua vieressä. Koiraparat, menevät nyt ihan sekaisin:)


Meg 


Meg on ollut hyvä! Pete pääsi nyt vkl treenaamaan molempina päivinä ja se on tehnyt hyvää. Tärkeimmät treeniaiheet ovat olleet liikkeestä istumiset, luoksetulon seisomiset ja seuruu.


Zetan
istumiset ovat lähteneet nyt sujumaan, kun Pete on oppinut sanomaan käskyn tietyllä tavalla. Hyvä.

Seuruu oli tänään ihan ok. Kirsti oli kommentoinut, että pysähdykset olivat tahmeita. Oli suora kyllä. Oli painanut, kun Zip oli naapurikentällä, mutta kun Pete oli huomauttanut, oli taas keskittynyt. 


Luoksetulon
jääviä Pete teki Kirstin kanssa nameilla. Oli parantanut, mutta tätä on tehtävä lisää ja mietittävä miten.

Ruutu
ja ohjattu olivat hyviä, etenkin molempien merkit, jotka Pete oli palkannut. Ruudun paikka on ollut hieno, eikä ohjatussakaan ole liikutellut kapulaa. 

Tunnarissa
häiriintyi Zipun tekemisestä vieressä eikä ollut keskittynyt. Meni mihin sattui, löysi sitten kapulat ja toi oman.

Zip


Zipulla on ollut enemmän ongelmia. 


Ohjatussa sen on ollut todella vaikea hakea vasenta kapulaa nurmella, jos se ei ole näkynyt selvästi. Kaartaa koko ajan keskikapulalle. Pystyy kyllä korjaamaan, jos jää keskikapulan vasemmalle puolelle, mutta muuten on kyllä vaikeaa. Sitä ei ole sille opetettu, vielä. Tätä pitää tehdä paljon.


Ruutu
on myös ollut vaikea pari kertaa. Yleensä on mennyt hienoon paikkaan, mutta kehänauhat ovat myös sotkeneet, ainakin tänään. Samoin, jos ruutu on vaihdettu kehänauhan toiselle puolelle, on pinkonut ihan eri suuntaan. Huoh. 

Liikkeestä istumiset ovat myös hukkuneet, mutta myös löytyneet. Miten milloinkin.


Tunnari
oli vaikea Megin tehdessä viereisellä kentällä eikä Zip keskittynyt. Tehtiin sitten Pian avustuksella lähellä muutaman kerran ja sitten taas muisti ja teki siististi. 

Lisäksi on tehty metallin kanssa sekä pitoa että sivulletuloja. Tämä on ehkä vähän edistynyt. 


Nyt kun tässä virkoan enemmän, alkaa tehotreenit kotipihalla:) Ihanaa, kesä tulee! Harmi vaan, kun tässä on mennyt kaksi viikkoa ihan hukkaan treenien suhteen. Enää vajaa kolme viikkoa ässämmiin ja tekemistä olisi vaikka kuinka. HOT:lla on kaksi joukkuetta taas mukana. Olen samassa joukkueessa Arjan ja Zacin, Vuokon ja Bridan, Hanna-Siskon ja Dollyn sekä 
Markon ja Wiin  kanssa. Varakoirana on Meg Peten kanssa. Jännää!!

Tein videon hottilaisista taas. Tässä kevätmallistoa:


Ei kommentteja: