25.9.2012

Kontrolli ja kontrollitreeni

-
Zip kävi tänään kontrollissa. Arvot olivat edelleen hyvin laskussa, mutta osa ei vielä normaaleja. Kolmen viikon kuluttua mennään vielä uudelleen. Tiesimme kyllä, ettei tämä niin äkkiä käy, mutta ainahan sitä toivoo.

Tänään olimme kuitenkin Kirstin kanssa treenaamassa Hollolassa ihan uudella kentällä Hedelmätarhassa. 

Tein ensin Zipun kanssa vähän seuruuta, minkä Kirsti kommentoi olevan hyvännäköistä, suurimman osan aikaa. Tuntuikin kivalta. 
Jatkoin kapulan tuonnilla sivulle. Laitoin kapulan koiran suuhun (minkä nyt muuten otti siististi) ja pyysin sivulle ihan läheltä eri kulmista. Vähän joutuu vielä äänellä auttamaan, että heti nostaa kapulan kunnolla ylös, mutta on muutenkin kyllä jo aika hyvä. Ei siis enää ole etukenossa. Teki hyvin myös noudot ja niistä sivulletulot. 

Jumppasimme vähän myös kaukoja, mutta niissä on ihan hitonmoinen homma. Kotitreeniä nyt paljon näihin. 
Tein luoksetulon jääviä karkuun juoksuissa ja nämä sujuivat jälleen hienosti. 

Lopuksi vielä kuuntelutreeniä kapulalla ja merkillä. Aiemmin Zip oli näissä loistava, mutta nyt teki virheitä. Lähinnä haki kapulan, vaikka käskin merkille. Korjasi kyllä hyvin ja oikein väisti kapulaa miettiessään. Hyvä. 

Kaiken kaikkiaan oli huomattavasti parempi treeni kuin eilinen HOT-treeni. Koira ei käynyt ihan niin kuumana. Tein eilen lähes samat jutut kuin tänään. 


Meg pääsi tekemään samoin sivulletuloja, kuuntelutreeniä ja ruutua. Suomeksi sai rallatella urakalla ja pitää hauskaa. 

Lopuksi kävimme vielä metsälenkin emmekä kuulleet karhuja tällä kertaa. Eilen nimittäin lenkkeilimme Hanna-Siskon ja Sadun kanssa ja kuulimme karsean, kumean murahduksen, kun koirat painelivat kauempana metsässä. Olin ihan varma, että siellä on karhu - niitä kun on ollut vuosia sitten ihan lähellä tuota paikkaa. Ko ääni riitti meille, keräsimme koiramme ja käännyimme kannoillamme muina naisina paluusuuntaan. Nyt jo naurattaa moinen pelkuruus, mutta miten se ei eilen huvittanut yhtään:) Tänä vuonna amppelit ovat olleet ihan mielettömän hienoja.
Isoja ja kukkivia. Harmi, kun halla ne kohta vie. Ei kommentteja: