7.11.2012

Lähetyspaikan kontaktia ja talvi tuli taas

-
Tiistaina käytiin Hollolan kentällä. Märkää lunta oli sellaiset 10 cm, joka oli tullut päivässä. Treeniseurana olivat Elina ja Kirsti. 

 • Tein taas ohjatun oikeaa, Elina vei namit alustoille liikkeenomaisesti. Lunta oli  niin paljon, ettei meinannut löytää ekaa, mutta kolme seuraavaa menivät hyvin. Koira nosti kierroksia tästä lumijuoksusta ja siltä pääsi jossain välissä haukahdus, kun lähti merkiltä oikealle. Keskeytin, voivottelin ja käskin pötköttelemään sivummalle. 
 • Lisäksi teimme kapulan nostoja. Nämä teki hyvin, vain yksi oli epäsiisti. 
 • Luoksetulossa teki hienon stopin, josta palkka.
 • Jäävissä ekan istumisen jäi seisomaan, muut ok. Istuu vähän tahmeasti. 

Käytiin vielä tarpomassa lenkki ja sen jälkeen oltiinkin jo ajoissa kotona. Kiitos kaikille avusta. 

-------------------------------------------

Keskiviikkona oli HOT:n treenit Hollolassa, Petekin oli mukana. 

Zip

Seuruu
 • Tein taas pitkää suoraa. Rentoutui hyvin taas jossain kohdassa ja pääsin palkkaamaan. Lisäksi tehtiin paikallakäännöksiä, missä oli paljon vinoutta. Alkoi kyllä miettiä. On tosi tärkeää, etten käänny liian nopeasti, jotta koira ehtii miettiä ja vire ei nouse liikaa. Istui tänään suht sukkelasti eikä tahmaillut. 

Ohjattu
 • Sama tuttu kuvio. Tehtiin alustalle oikealle. Ekalla taas meinasi lähteä keskelle, mutta päätti mennä oikealle. On tämä tiukassa. Tämän jälkeen neljästi oikein hyvin. 

Tunnari
 • Tehtiin normiympyränä. Ei millään meinannut löytää omaa, vaan kiersi, vaihtoi suuntaa ja taas kiersi. Olin varma, että hermo siltä pettää, mutta ei pettänyt, vaan toi viimein oman. Olin ihan tyytyväinen. Emme keksineet, miksei osannut löytää omaansa. 

Sitten tein aikalailla kisanomaisesti ruudun takia. 

Zeta
 • Oli muuten ok, mutta jäävissä levoton ja pää kääntyili puolelta toiselle. Seisominen oli vino. 

Metalli
 • Heitin tahallani vinoon ja kapula meni seinän viereen kaikenlaisten esteiden väliin eikä koira löytänyt kuin autettuna. Uusittuna vaadin koiraa pysymään kunnolla istumassa ja kontaktissa ennen kuin pääsi. Se pääsi kuitenkin valumaan alas kyttäämään ja karkasi. Kutsuin takaisin ja joutui istumaan kunnolla ennen kuin päästin. Teki hienon noudon, vaikka kapula niin vinossa. Uusittuna myöhemmin teki paremmin. Olen nyt nostanut sitä rinnasta suorempaan, että tajuaisi, mitä haluan. Mutta ei tullut ääntä kuitenkaan, vaikka olisi hyvin voinut. 

Ruutu
 • Vaadin taas pitämään kontaktin ennen kuin sai lähteä. Aika hyvin muistaa jo. Siisti merkki ja hyvin ruutuun. Yritin olla mahdollisimman tylsä lähettäessäni koiran. Ihan hyvään paikkaan ruudussa, mikä oli pimeässä nurkassa, esteet ihan lähellä. Tein loppuosan käskytettynä ja tuli oikein hyvin sivulle. Vaisu palkka tästä. 

Olin todella tyytyväinen Zipun kisanomaiseen. Oli paljon parempi kun sai ekassa jaksossa touhuta vähän kiihkoa alta pois. Vaikka jouduin hinkkaamaan metallissa, ei tullut ääntä ruudussakaan. Hienoa.

Meg

Seuruu
 • Oli taas ihan kivan näköistä. Hidas oli parempi, kun Pete hidasti vähän enemmän. Juoksu oli hyvärytmistä ja Pete sanoi, että tuntui helpolta. Meg oli kamalan innoissaan. 

Luoksetulo
 • Eka läpi vauhtipalkkaan. Tokalla stoppi. Ei alkanut heti tekemään, mutta kun alkoi, oli hyvä stoppi. Palkka kuitenkin tästä. Lopuksi maasta läpi n seitsemän metrin matkan lelupalkkaan. Hyvä. 

Tunnari
 • Ennakoi lähdön, nappasi pian omansa ja toi reippaasti. Hauskaa, kun on niin tohkeissaan. 

Metalli
 • Normi. Teki todella hyvin tämänkin. Taisi ihan haukahtaa lopussa, kun odotti palkkaa. Meg <3 span="span">

Kaukot
 • Peten kädet tekivät vähän eri lailla kun tavallisesti ja koira tuli eteen s-m. Kun Pete varoi käsillä hosumista ja käytti enemmänkin vain ääntä, teki oikein hyvin. Hieno s-i. Eikä häiriintynyt toisen koiran tekemisestä yhtään. 

Ruutu
 • Hyvä merkki. Ruudussa jäi keskelle, toisella käskyllä korjasi. Tokalla kerralla Pete antoi tuplakäskyn jo etukäteen, oli hyvä. Viimeisellä kerralla oli aika takana normikäskytyksellä. 

Hyvä treeni Megiltä!! Kohta otan sen takaisin:) Kiitos Aijalle ja Elinalle avusta. 
Taas olimme ajoissa kotona. 


Ei kommentteja: