10.3.2014

Zip, tukevasti tiine

-
Kaikenlaista jännittävää on tapahtunut sitten viimeisimmän päivityksen.

Treenaukset ovat jääneet lähes kokonaan, sillä Zip on kuin onkin tukevasti tiineenä. Lenkeillä se ei enää juurikaan juoksentele, vaan hölkkäilee tasaista tahtia. Kyllä se vielä innostuu, mutta hyvin vaatimattomasti. Ultrassa Anne kertoi näkevänsä 5-6 pentua. Se olisikin mukava määrä!


Kuusi viikkoa tiineenä 6.3.14, kolme jäljellä


Muutoin olemme touhunneet kaikenlaista. Pete on kisannut Megin kanssa ihan hyvällä menestyksellä, olemme käyneet kouluttamassa ja lenkeillä. No, on meillä ollut parit isommat treenitkin, toisen kerran Ansun opissa ja toisen kerran pöllöjen kanssa Veikkolassa. Siellä nähtiin toinen mamma eli Puuma, joka on jo pennut sittemmin saanutkin onnellisesti.

Sain kunnian olla tuomaroimassa renkaaseen pyrkiviä uusia jäseniä. Hakijoita olikin reilusti - 20 koirakkoa. Tokotyöryhmä päätti ottaa kuusi uutta, joten rengas sai aikamoisen vahvistuksen.

Tässä siis vain odotellaan vielä reilut pari viikkoa. Toivottavasti kaikki nyt menisi hyvin ja Zip pääsisi pupseja hoitelemaan. Pennut syntyvät kasvattajilla, mutta tulevat meillekin hoitoon pariin otteeseen.

Hieman outoa on ollut seurailla maajoukkuekarsintoja sivusta, mutta näin tämä nyt menee. Toivottavasti meillä olisi vielä hyviä vuosia edessä.

Lenkillä Ansun, Kentsun ja Ylvan kanssa 16.2.14

 
Maaritin ja Pulmun kanssa 1.3.14 - lunta ei juuri enää ollut
 
 
 
 


Ja uusi hieno peti mammalle saatiin myös, kiitos Maarit!

 
 
Pitäkää peukkuja!
 
 
 


1 kommentti:

Tesu kirjoitti...

Peukut on pystyssä! Ihanan seesteinen fiilis tossa vikassa kuvassa!